Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Hope

Καλησπέρα!!!
Τώρα κατάφερα να βρώ λίγο χρόνο για να μπορέσω να κάνω την  ανάρτησή μου.
Από καιρό είχα κάποιες φωτογραφίες του μωρού μου και ήθελα να τις τοποθετήσω με τέτοιο τρόπο όπου να δείχνουν τα στάδια της ανάπτυξής του, από τότε που ήταν έμβρυο μέχρι σήμερα που είναι ενός έτους.Την ευκαιρεία μου την έδωσε το sketch από το http://littleshopofsketches.ning.com/ μου άρεσε πολύ και από το http://scrapgreece.blogspot.com/ η σύνθεση που μας έδειξε η Βίκυ ,ταίριαζε και η λέξη hope από το http://birdisthewordchallenge.blogspot.com/ και τέλος τα χρώματα από το http://colorcombosgalore.ning.com/ κι έτσι πήρα μέρος και στις 4 προσκλήσεις.

Αρχικά χρησιμοποίησα σαν βάση ένα χαρτί κανσόν.Είμαι καινούργια στο άθλημα και δεν έχω ακόμα αυτά τα όμορφα χαρτιά με τα σχέδια.Τοποθέτησα κυκλικά τις φωτογραφίες και στην μέση έβαλα την σύνθεση και τον τίτλο.
Το μπανεράκι  το έφτιαξα κόβοντας κύκλους και τους τσάκισα στην μέση ,πέρασα από μέσα κλωστή έβαλα στο πλάι χαντρούλες και κόλλησα επάνω σε κάθε κύκλο τρία αστεράκια.
Περιμένω τα σχόλια σας.
Τα ξαναλέμε σύντομα.

7 σχόλια:

 1. Ωραία έγινε η σύνθεση Γεωργία! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τοποθέτησες και χώρεσες τόσε φωτογραφίες, το κέντημα στο τελείωμα και τα διακοσμητικά σου. Να το χαίρεσαι το βλαστάρι σου και καλή επιτυχία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όμορφη σύνθεση!!οι φωτογραφίες όμορφα τοποθετημένες και το κέντημα βγήκε καταπληκτικό!!!καλή επιτυχία!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Such an adorable LO with so many cute pics!! Love your little banner and punched border detail on your title!! Thanks for playing along at BITW :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έχεις φτιάξει μια πανέμορφη σύνθεση!!!!Να συνεχίσεις το άθλημα γιατί ...τόχεις !!!!καλή σου μέρα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. What an adorable page - love the banner! thanks for playing along at Bird Is The Word :-) ... have a great week!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλώς σε βρήκα Γεωργία μου!!!!
  Ξέρεις τι μου αρέσει; Που έφτιαξες κάτι πολύ όμορφα με πάρα πολύ απλά υλικά!!!!
  Μπράβο σου! Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλή χρονια κοριτσάκι μου σου εύχομαι!
  Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, που έχει τον πρώτο ρόλο πάντα και μάλλον γι' αυτό σε χάσαμε από τη blogoγειτονίτσα μας... Δεν πειράζει!
  Υγεία, αγάπη, χαμόγελα και ότι επιθυμείς για τη νέα χρονιά! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή